Kienen Online

Alles wat je moet weten over kienen online spelen

Kienen

bingo
Kienen is leuk voor iedereen die van gezellige spellen houdt, u kunt meedoen op uw eigen computer zonder extra aanpassingen. Het spel is populair en trekt dagelijks duizenden spelers die het leuk vinden om te doen. Tientallen spelers komen elkaar tijdens de ronden tegen. Hoe meer deelnemers hoe hoger de pot en hoe meer u kunt winnen. Per ronde kunt u een aantal kaarten kopen om te kienen en deze automatisch laten afstrepen door de computer, alles werkt foutloos en eenvoudig. De kaartprijzen zijn laag en dat heeft als voordeel dat u veel kunt spelen.

Kienen gewoon in het Nederlands

U kunt bij ons spelen in een vertrouwde Nederlandstalige omgeving, het leuke is dat u iedereen in uw eigen taal kunt aanspreken en zo een gezellige tijd meemaakt terwijl de ballen rollen. Bovendien kan het gratis gespeeld worden en kost het geen geld om alle functies van de software te leren kennen.

Om prijzen te winnen moet u geld inzetten, maar grote bedragen zijn daarvoor absoluut niet nodig. Voor een klein bedrag doet u mee voor de mooiste prijzen. Ervaar de spanning van het spel en de vreugde die het geeft als u gaat winnen.

Kienen is eenvoudig om te spelen

Online kienen gaat eenvoudig, bij het inschrijven voor online bingo ontvangt u een bonus. wordt u doorverwezen naar de spelersruimte waar het kienen zich afspeelt. Daar ontmoet u de andere spelers en kunt u een aantal kaarten kopen. Veel mensen beginnen rustig een beginnen met één kaart, later wordt dat aantal hoger. Het is nu eerst zaak om alle mogelijkheden te testen en te kijken of online kienen iets voor u is.

U kunt bij kienen op internet maximaal 20 kaarten kopen, wij raden u aan om dit pas te doen als u alle opties weet en thuis bent op de site. Zolang u geld op uw account heeft staan is het mogelijk om de computer automatisch kaarten te laten kopen, dit is reuze handig want dan kan er helemaal niets mis gaan en u laat geen ronde meer aan u voorbij gaan.

Gratis kienen met de bonus

U kunt gratis meedoen, deze optie geeft u de mogelijkheid om te zien of u alle regels heeft begrepen, u loopt in deze fase geen risico om uw geld te verliezen. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om te spelen voor echt geld. U kunt een klein bedrag inzetten en proberen een prijs te winnen. Natuurlijk kunt u eerst de bonus gebruiken om te spelen. Dit geld krijgt u helemaal gratis als nieuwe deelnemer. Wij hopen dat u net als alle andere speler het kienen weet te waarderen.

Gratis kienen

U kunt gratis meedoen met het spel. Het spel wordt helemaal duidelijk als u alle opties hebt geprobeert. Vervolgens kunt u via iDeal een overboeking maken om voor de prijzen te spelen. De spelregels van kienen zijn niet moeilijk, de computer houdt alles in de gaten, fouten worden niet gemaakt.

Kienen met geld

Wanneer u voor geld wilt spelen is er een eenvoudige manier om dat op uw spelersrekening te krijgen, namelijk via iDeal het online betaalsysteem van de Nederlandse banken. Deze methode werkt snel en effectief, u kunt direct na de handeling al spelen. Het kopen van kaarten gaat eenvoudig, u maakt een keuze uit 1 t/m 20 kaarten ineens. Hoe meer kaarten, hoe hoger de kans op een prijs.

Beter bingo spelen

Wanneer u wilt gaan spelen, ligt er een bonus van maar liefs 5 euro voor u klaar. Dit geld geeft u de kans om kaarten te kopen en gezellig meedoen met online bingo spelen zonder dat u zelf in hoeft te leggen. Het speeltegoed geeft u een gratis mogelijkheid om kaarten te kopen voor iedere spelronde. Ga het gewoon maar eens proberen, het kost u niets en het geeft ontzettend veel plezier om samen met anderen gezellig een potje kien te spelen. Misschien bent u de volgende winnaar.